Inspiratie

 

De wereld om mij heen is voor mij één grote inspiratiebron, alleen heb ik wel moeten leren kijken.

Prikkels veroorzaakt door onder andere mensen, dieren, natuur, films, teksten en muziek, geven me inzichten in mijzelf, maar ook in een groter systeem.

 

Afstand nemen, nabijheid zoeken, geboorte, ziekte en sterfte hebben grote invloed en brengen reacties bij ons teweeg, zowel geestelijk als lichamelijk. Hoe mensen elkaar beïnvloeden en op elkaar reageren, zorgt ervoor dat er steeds weer disbalans ontstaat en er vervolgens weer naar balans wordt gezocht. Alles is in beweging en versterkt elkaar. Dit bepaalt niet alleen hoe we ons voelen, maar heeft ook uitwerking op de wereld en zelfs het universum.

 

De wereld is één grote spiegel, waarin we door reflectie naar onszelf kunnen kijken, ons steeds meer kunnen verbinden met onszelf en met wie we in oorsprong zijn.

 

Mijn passie is om op mijn beurt weer anderen te inspireren, op momenten dat zij het nodig hebben. Een veilige plek te zijn waar met liefde en respect wordt geluisterd, waar je als gelijke, zonder oordeel mag zijn wie je bent en je in kwetsbaarheid kunt openstellen!