Coaching

 

Zit je niet lekker in je vel? Wellicht herken je dit... 

 

We leven in een gekke tijd We worden vaak heen en weer geslingerd in een wereld van uitersten, waarin veel van ons wordt verwacht. Hoe moeilijk is het dan om rust en balans te vinden? Soms zitten we vast in een zelf gesponnen web, krijgen we geestelijke en lichamelijke klachten en kunnen we geen kant meer op. Tot overmaat van ramp botvieren we het op onze omgeving en krijgen de mensen die we het meest lief hebben het 't hardst te verduren.

 

Als transformatiecoach leer ik kinderen en volwassenen meer vanuit hun hart leven in plaats vanuit hun hoofd. Ik begeleid ze om opgelegde kaders, vastgeroeste denkpatronen en ballast los te laten, zodat er een evenwichtiger geheel ontstaat tussen emotie en ratio.
Door samen te kijken naar wat ze doen en waarom, help ik hen tevens hun mind te begrijpen. Vaak hebben omstandigheden ons iets te vertellen, situaties ontstaan namelijk niet zomaar. Het gaat dan ook zuiver om bewustwording!

 

Wellicht brengen een van de volgende vragen iets bij je in beweging:

 

Waarom betrek ik alles op mijzelf?

Waarom ben ik zo hard voor mijzelf?

Waarom voel ik mij vaak schuldig?
Waarom zet ik mij in voor anderen ten koste van mijzelf?
Waarom werk ik zo hard?
Waarom gaan mensen steeds mijn grenzen over?
Waarom durf ik geen pijn te voelen?
Waarom kan ik bepaalde gevoelens niet loslaten?
Waarom vermijd ik confrontaties?

 

Er kunnen legio redenen zijn waarom we iets doen; de kunst is om dit te doorgronden. Op deze manier kunnen we stevigheid in onszelf creëren, meer eigenwaarde ervaren en ons energieker gaan voelen, waardoor de buitenwereld minder invloed op ons heeft.

Zo wordt het leven geen overleven, maar een cadeau!